Агенция Митници влезе в шест предприятия за производство на алкохол. Според

...
Агенция Митници влезе в шест предприятия за производство на алкохол. Според
Коментари Харесай

Митницата влезе на проверка във винпрома на Петя Славова

Агенция " Митници "  влезе в шест предприятия за произвеждане на алкохол. Според формалната информация от организацията става дума за регулярни инспекции на акцизни данъчни хранилища, които се правят всяка година и са на територията на цялата страна.

В Поморие инспекцията на предприятието " Черноморско злато ", в чийто контрол е собственичката на " Инвестбанк " Петя Славова, е почнала още през вчерашния ден, оповестява БНР.

Според източници на медията останалите винпроми са в Търговище, Долна баня, Преслав, Ловеч и региона на Свиленград. 

Регулярните инспекции в шестте предприятия за произвеждане на алкохол не се правят по сигнал или поради несъмнено произвеждане, безапелационни са от организация " Митници ".

В " Черноморско злато " АД от през вчерашния ден има регулярна инспекция на организация " Митници ", като всяка година. Абсолютно нищо не се случва. Контролните органи си правят инспекциите и за момента няма нищо открито или някакви нарушавания. Като всяка година се прави септември месец инспекция на безусловно всички, разяснява пред БНР комерсиалният шеф на " Черноморско злато " Йордан Чорбаджийски. 

Той е безапелационен, че не става дума за почистване на сметки в сектора или премахване на конкурентни предприятия, нито може да се прави връзка с шумната акция към винпром " Карнобат ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР